Thuislevering

Je wil een groot kunstwerk in huis halen, maar je kan of wil het niet zelf vervoeren? Vraag dan eens een thuislevering aan. Voor maar €15 leveren of halen we een kunstwerk op bij je thuis. 

Wat is een thuislevering?

Voor dure kunstwerken is een thuislevering verplicht, maar wist je dat je ook zelf een optionele thuislevering kan aanvragen? In dat geval moet je het kunstwerk niet zelf komen ophalen in een van onze filialen, maar wordt het bij je thuis geleverd. Bij een thuislevering neemt onze transportmedewerker contact met jou op om een afspraak te maken voor de levering. Thuislevering kan van maandag tot vrijdag tussen 10u en 16u. 

Wanneer kan ik een thuislevering aanvragen?

  • Voor kunstwerken waarvan minstens één zijde groter of gelijk is aan 1m20
  • Voor kunstwerken met een verplichte thuislevering
  • Indien je momenteel een van bovenstaande werken in huis hebt en dit wil ruilen voor een ander kunstwerk (dat niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet)
  • NIEUW: Voor thuisleveringen binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest kunnen alle kunstwerken uit de particuliere collectie thuisgeleverd worden

Hoeveel kost een thuislevering?

Een thuislevering kost €15 voor elke locatie in België

  • Opgelet: Ophalingen zijn niet inbegrepen in deze prijs. Hiervoor dien je een nieuwe afspraak te maken. Het is uiteraard wel mogelijk om een ophaling en een nieuwe levering van een kunstwerk te combineren (bij combinatie van ophaling & levering moet slechts één van beide werken aan de voorwaarden voldoen). 

Hoe vraag ik een thuislevering aan?

Bij het reserveren van je kunstwerk via de website kan je aanduiden in welk filiaal je het kunstwerk wil komen ophalen. Je kan ook voor de optie thuislevering kiezen. Indien dat niet mogelijk is, stuur je ons onmiddellijk een mailtje dat je graag een thuislevering wil. Onze transportmedewerker zal dan binnen de 5 werkdagen contact opnemen met jou om een afspraak te regelen. Indien je na vijf werkdagen nog niets van ons gehoord hebt stuur je best een mail naar info@kunstinhuis.be of bel je naar 02 247 97 10.