Nieuw in collectie: Cathérine Lemblé & Wannes Cools

Nieuwe kunstenaars Cathérine Lemblé en Wannes Cools vervoegen de collectie van Kunst in Huis. hun kunstwerken zijn vanaf nu beschikbaar op de website, wees er snel bij om een exemplaar te reserveren.

Cathérine Lemblé

De foto’s van Catherine Lemblé (geboren 1990 in Aalst, woont en werkt in Brussel) zijn een zoektocht naar de symfonie tussen het landschap en haar bewoners. Ze willen geen antwoord bieden, maar net vragen oproepen over de mens en zijn impact op, en relatie tot, de natuur. In haar werk richt ze haar blik op de bergen. Op zoek naar de grens tussen waar de mens opgaat in zijn omgeving, ontdekt ze een toestand die onbevooroordeeld is, een natuur die genadeloos en allesomvattend is.

> Reserveer een kunstwerk van Cathérine Lemblé 

Wannes Cools

Wannes Cools (geboren 1991, woont en werkt in Antwerpen) verkent uiteenlopende media in zijn werk, van illustraties tot installaties en audiowerken. Maar ook de schilderijen die deel uitmaken van de collectie van Kunst in Huis behoren tot zijn speelse oeuvre. De rode draad in zijn werk is zijn interesse voor het verhaal. Een stripverhaal, een verhaal van een andere kunstenaar of gewoon van een buurman of winkelier om de hoek, kunnen aan de basis liggen van zijn werken. Hun materiële verschijningsvorm is bescheiden en nodigen de toeschouwer uit om de nieuwe verhalen die Wannes schetst in zijn werken actief te voltooien.

> Reserveer een kunstwerk van Wannes Cools