Je bedrijfsabonnement in 2018

Vanaf 1 januari 2018 pakken we uit met een nieuwe formule, die je toelaat om de wereld van de kunst nòg beter te ontdekken.

Hoe werkt het?

Op 1 januari 2018 wijzigen we licht de bestaande abonnementen en hun werking. Vanaf dan wordt er in de prijszetting voor kleine bedrijfsklanten geen onderscheid meer gemaakt tussen kunstwerken uit de particuliere en de bedrijvencollectie. Sommige duurdere werken zullen daardoor goedkoper worden.

De nieuwe tarieven gaan pas in werking vanaf je eerste ruil of ontlening in 2018. Je blijft dus betalen aan het oude tarief tot je een nieuw kunstwerk komt ophalen. Ongeacht omdat je graag wil ruilen of omdat je uiterste uitleentermijn bijna bereikt is.

Heb je een kunstwerk gevonden in de online catalogus dat je graag wil ontlenen? Dan stuur je een mailtje naar info@kunstinhuis.be of je neemt telefonisch contact op met het hoofdkantoor of een van de filialen om de prijs per maand te consulteren. Indien je akkoord gaat met de huurprijs van het kunstwerk brengen we de reservatie in orde en zorgen we ervoor dat je het kunstwerk kan ophalen in een filiaal naar keuze of leveren we het kunstwerk op locatie.

Ben je nog niet zeker van je keuze en/of wil je graag wat advies? Dan kan je ook altijd langskomen in een van onze filialen. De medewerkers ter plaatse helpen je graag verder. Je kan ook een afbeelding van de locatie waar het kunstwerk moet komen meebrengen.
 

Wat verandert er voor mij als abonnee?

Als abonnee heb je volgende keuzes:

  • Je doet niets. Dan schakelen we jouw abonnement in de loop van 2018 automatisch over naar de nieuwe tarieven wanneer je je kunstwerk komt ruilen of ophalen. Denk er wel aan om het maandelijkse tarief na te vragen wanneer je een kunstwerk reserveert of komt ophalen.
  • Je verandert van abonnement:
    - Heb je graag meer kunstwerken op kantoor? Vanaf vijf kunstwerken start onze bedrijvenservice waarbij u artistiek advies op maat geniet, een jaarlijkse wissel, plaatsing door onze technische dienst, een omniumverzekering en kunsttransport. Je leent al 5 kunstwerken vanaf €1300 per jaar, vrij van BTW.
    - Of misschien schakel je liever over naar de SWITCH & SAVE-formule voor particulieren? Laat ons dan vòòr 1 december 2017 weten dat je vanaf 01/01/18 als particulier wil ontlenen via info@kunstinhuis.be of in het filiaal. Je kan dan geen werken uit de bedrijvencollectie ontlenen en dient deze kunstwerken dan ook binnen te brengen voor 1 januari 2018.
  • Je zegt je abonnement op. De maandelijkse bijdrage voor het ontlenen van kunst verandert vanaf 01/01/18. Om deze reden heb je het recht om kosteloos je abonnement bij Kunst in Huis Kunstuitleen vzw op te zeggen, ook als je minder dan één jaar abonnee bent. Meld je stopzetting schriftelijk per mail of aangetekende brief binnen een termijn van 3 maanden te rekenen vanaf de dag van deze kennisgeving (11/10/17). De stopzetting gaat pas in zodra je alle uitgeleende kunstwerken hebt teruggebracht naar Kunst in Huis en geen openstaand saldo meer hebt. Tot zo lang blijft het abonnementsgeld doorlopen.