Kunstcheque

De kunstcheque is een cadeau
waar je origineel mee uitpakt.

De keuze uit meer dan 5000 kunstwerken maakt hem geschikt
voor elke gelegenheid en persoonlijkheid.

 

WAT IS DAT, EEN KUNSTCHEQUE?

Met de kunstcheque van Kunst in Huis schenk je vrienden of familie een uniek kunstwerk in huis. Het kunstwerk kunnen ze zelf kiezen uit onze collectie die meer dan 5000 schilderijen, tekeningen, foto's en objecten van hedendaagse kunstenaars uit Vlaanderen en Brussel bevat. Neem gerust zelf een al eens een kijkje in de online catalogus.
 

HOE WERKT ZO’N KUNSTCHEQUE?

De kunstcheque is een uniek en persoonlijk cadeau waar je lang van kan blijven genieten. Je mag het kunstwerk dat je ontleent zo vaak komen ruilen als je wilt. Wanneer de leenperiode van je kunstcheque verlopen is, kom je het kunstwerk terug binnen brengen. Eenzelfde kunstwerk mag je maximaal één jaar lenen. Een omniumverzekering tegen schade is inbegrepen in de kunstcheque. Ben je ondertussen zo gek geworden op het kunstwerk dat je het niet meer kwijt wilt? Geen probleem, bijna al onze kunstwerken zijn ook te koop. Of blijf je graag nieuwe kunstwerken ontdekken? Dan kan je overschakelen naar een abonnement naar keuze.
 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

Kunst in Huis biedt kunstcheques voor 6 en 12 maanden aan. Een kunstcheque voor 6 maanden kost €89, eentje van 12 maanden €159. Hierin zit inbegrepen: het inschrijvingsgeld, 6 of 12 maanden kunsthuur en een omniumverzekering tegen schade. Leg je samen met vrienden/familie of heb je een groter budget? Neem dan contact met ons op voor een oplossing op maat.