Een kunstwerk kopen

Verliefd geworden op een kunstwerk? Goed nieuws: bijna alle kunstwerken van Kunst in Huis zijn ook te koop.

  • De verkoopprijs van het kunstwerk staat telkens vermeld bij de kunstwerken op deze site. In het uitzonderlijke geval dat er geen verkoopprijs op de website vermeld staat, geldt de met de kunstenaar contractueel afgesproken verkoopprijs. Een beperkt aantal werken is niet te koop.
  • Bij een verkoop treedt Kunst in Huis op als bemiddelaar tussen de kunstenaar en de klant. De kunstwerken zijn geen eigendom van Kunst in Huis.
     

Ben je al abonnee?

  • Vanaf dag één kan je een kunstwerk uit onze collectie aankopen.
  • Ontleen je via SAVE? Dan kan je het maandelijks opgespaarde bedrag gebruiken om (een deel van) je aankoop te financieren. 
  • Als je interesse hebt om een werk aan te kopen, kan je ons een aanvraag versturen via de knop "koop dit kunstwerk". Of door een e-mail te sturen naar info@kunstinhuis.be met vermelding van de naam van de kunstenaar, het nummer en eventueel de titel van het werk. Vermeld ook je naam, adres en telefoonnummer. We maken dan graag een afspraak om het werk te komen bekijken in een van onze filialen.
  • Je hebt steeds een voorkooprecht op het kunstwerk dat je als abonnee ontleent.

 

(Nog) geen abonnee?

Niet erg. Je hoeft (nog) geen abonnee te zijn bij Kunst in Huis om een kunstwerk aan te kopen. Indien je geen abonnee bent maar wel geïnteresseerd in een kunstwerk, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.