Grote Doeken Actie: 2017

In navolging van onze Grote Doeken Actie vorig jaar, zetten we ook dit jaar grote kunstwerken centraal. Op woensdag 7 juni vanaf 20u stellen we onderstaande selectie beschikbaar op de website. De actie duurt 24u zodat iedereen voldoende tijd heeft om een nieuw werk te reserveren. Heb je al een favoriet in gedachten, wees er dan snel bij!

Hoe werkt het?

  • Woensdag 31 mei zetten we de volledige selectie aan kunstwerken voor de actie hieronder online. Je hebt dan een week de tijd om de catalogus al eens te bekijken en je favorieten te selecteren.

  • Reserveren kan vanaf woensdag 7 juni om 20 uur online via de website. Wanneer je klikt op onderstaande afbeeldingen kom je op de juiste pagina terecht en kan je meteen reserveren. De werken worden handmatig vrijgezet, dus het is mogelijk dat de kunstwerken niet stipt om 20u vrij staan, maar pas enkele minuten later. Geef het dus niet meteen op!

  • Deze kunstwerken kan je ook bij je thuis laten leveren. Een thuislevering kost €15 en kan je aanvragen via een mailtje naar info@kunstinhuis.be.

  • Voordat je je gereserveerde kunstwerk komt afhalen of laat thuisleveren, kan je ook een afspraak maken om het kunstwerk te komen bekijken in het hoofdkantoor in Brussel. Een afspraak maken kan via mail of telefoon. Een afspraak maken kan enkel nà reservatie van een kunstwerk, anders kunnen we niet garanderen dat het kunstwerk beschikbaar blijft.

  • De algemene regel blijft één kunstwerk per abonnement. Je kan niet meer kunstwerken reserveren dan je abonnementen hebt. Doe je dat toch, dan wordt je tweede reservatie verwijderd. Denk dus goed na vooraleer je een kunstwerk reserveert. Reservaties kunnen niet zelf verwijderd worden. Hiervoor heb je de hulp van het Kunst in Huis team nodig: info@kunstinhuis.be
     

Kunstwerken vanaf € 10 per maand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunstwerken vanaf € 20 per maand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunstwerken vanaf € 40 per maand