Rode Hond: ‘Gezocht: Kunstdetective’

Help! Er werd ingebroken bij Kunst in Huis. Maar hé, hoe kan dat nu?...Alle kunstwerken hangen er nog! Dat is vreemd. De directeur denkt dat sommige kunstwerken vervangen werden door namaakschilderijen. Alleen weet ze niet welke kunstwerken vervalst werden. We hebben de hulp nodig van een echte kunstdetective. Speur mee en ontmasker de dief! Zo kunnen we samen de échte kunstwerken terugvinden.

Rode Hond mocht voor het Rode Hond festival zijn eigen kunsttentoonstelling organiseren. Hij koos een aantal van zijn lievelingsschilderijen uit de collectie van Kunst in Huis en hing ze zorgvuldig op in de tentoonstellingsruimte.

Groot probleem: gisteren werd er ingebroken bij Kunst in Huis. De deur stond vanochtend op een kier en die vuile voetstappen op de vloer stonden er gisteren nog niet. Maar kijk.. alle schilderijen hangen er nog. Hoe kan dit nu? De directeur denkt dat de dief enkele schilderijen heeft vervangen door namaakschilderijen. De echte schilderijen hebben ze waarschijnlijk meegenomen… 

Rode Hond is hopeloos. We kunnen de tentoonstelling toch niet laten doorgaan met namaakschilderijen?!
Help jij Rode Hond de vervalste schilderijen te ontdekken? Wie weet vinden jullie samen de dader! 

 

WANNEER?
Zaterdag 28 oktober 2018
Doorlopend tussen 10u en 16u

WAAR?
Kunst in Huis Leuven,
Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven

VOOR WIE?
Kinderen van 6 tot 12 jaar
(eventueel met hulp van mama, papa, oma, opa, tante, nonkel,...)

GRATIS