Filiaal Brussel gesloten van 08/12 t.e.m. 07/01

Kunst in Huis Brussel verhuist dit najaar. We zoeken nieuwe oorden op, maar blijven aanwezig in Brussel. Daarom zal het filiaal van Brussel gedurende 1 maand gesloten zijn.

Het hoofdkantoor verhuist op 11 december naar de Bloemenstraat 32, 1000 Brussel. Je vindt ons op de tweede verdieping. Het kunstdepot vind je vanaf 5 januari 2018 op een nieuwe plek aan de Hooikaai 35, 1000 Brussel. Je vindt ons tegenover het kunstwerk van Wim Delvoye.

Klanten van filiaal Brussel kunnen vanaf 8 januari in het kunstdepot terecht op afspraak tijdens de kantooruren. Hier richten we een voorlopig afhaalpunt in waar klanten kunstwerken kunnen komen ruilen en ophalen. Een afspraak maken kan via mail naar brussel@kunstinhuis.be. In de loop van 2018 zal de dienstverlening in Brussel verder uitgebouwd worden. Binnenkort volgt meer nieuws hierover.

Omwille van de verhuis zal vanaf 8 december tot en met 7 januari het filiaal in Schaarbeek gesloten zijn. Uitleentermijnen worden met een maand verlengd en er worden geen boetes aangerekend. Wil je toch graag je kunstwerk ruilen? Dan kan je steeds in een van de andere filialen van Kunst in Huis terecht. Daar heb je ook een ruimere keuze aan kunstwerken ter plaatse beschikbaar.