DRUKDRUKDRUK

Grafiek is weer helemaal in. Op zaterdag 6 mei zetten we bij Kunst in Huis grafiek in de kijker in kader van het festival 'DrukDrukDruk'

Ook Kunst in Huis organiseert enkele acticiteiten tijdens het grafiekfestival op zaterdag 6 mei 2017. 

PROGRAMMA

Kunst in Huis Antwerpen
WORKSHOP ZEEFDRUKKEN: Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe zeefdruk juist in zijn werk gaat? Wil je hiermee aan de slag gaan op een leuke manier, kom dan zeker langs op zaterdag 6 mei 2017 tussen 13u en 16u.

Montignystraat 18/20, 2018 Antwerpen
Op zaterdag 6 mei tussen 13u en16u
gratis 

 

Kunst in Huis Leuven
DEMONSTRATIE:  Dirk Boulanger (graficus, schilder, ontwerper), kunstenaar in collectie bij Kunst in Huis, demonstreert diverse grafische technieken : hoogdruk, vlakdruk, diepdruk en doordruk. Hij werkte recent een reeks gessogravures uit rond het thema planeten en buitenaardse wezens en zal tonen hoe je zo’n gessogravure maakt. Ook vertelt hij over de techniek van de droge naald in combinatie met carborundum.

Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven
Op zaterdag 6 mei 2017 tussen 12u en 16u
vanaf 8 jaar
gratis​

 

Kunst in Huis on Tour in Dilbeek
GRAFIEK ON TOUR: Met Grafiek On Tour besteed de tijdelijke tentoonstelling van Kunst in Huis te Dilbeek extra aandacht aan grafiek. Verschillende drukwerken van Belgische kunstenaars worden gepresenteerd met een link naar fotografie, schilderkunst en andere kunstvormen. En wat nog meer is, zie je een werk dat je bevalt? Dan neem je het gewoon mee naar huis. Al voor €10 per maand.

CC Westrand, Kamerijklaan 46, 1700 Dilbeek
zaterdag 6 mei 2017 tussen 11u en 17u
gratis